Uporaba

Kremo InTheLine nanesite na očiščeno kožo na predele pasu, bokov, stegen in zadnjice. Priporočamo, da produkt nanašate po tuširanju, saj je takrat koža najbolj vpojna, s tuširanjem in brisanjem pa ste odstranili odmrle celice in kožo pripravili na nanos. Njene naravne aktivne sestavine bodo lažje prodrle skozi povrhnjico kože in pospešile njeno aktivno delovanje.

Kako pravilno nanašati kremo Intheline?

Pravilna uporaba in nanos vseh izdelkov je bistvenega pomena za njihovo delovanje. Kremo Intheline nanašajte na predele telesa, kjer želite oblikovati telo, tako da jo v kožo vtirate s krožnimi gibi, v smeri urinega kazalca. Krožite z nežnimi pritiski, ki ne smejo biti boleči, a naj bodo še vedno dovolj močni, da lahko aktivne sestavine kreme prodrejo skozi povrhnjico kože in učinkovito delujejo v podkožju. Gibi naj bodo močni, a počasni.

Pomembno je, da se posvetite procesu nanosa in posledično sebi. To je idealna priložnost, da si vzamete nekaj trenutkov zase in svoje dobro počutje. S krožnimi gibi boste spodbudili cirulacijo krvi in poleg nanosa aktivnih učinkovin, poskrbeli za rastrupljanje telesa in izboljšalo izločanje strupov iz telesa.

Kako pogosto uporabljati kremo Intheline?

Za optimalne rezultate priporočamo, da kremo nanašate dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Pogostejša uporaba od priporočene ni potrebna, saj aktivna formula zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine v ustreznih količinah, da  uspešno pomagajo oblikovati postavo.

Ko dosežete želene rezultate, je za ohranjanje videza priporočljivo, da kremo Intheline nanašate vsak drugi dan, zjutraj ali zvečer.

Eva Ahačevčič
blogerka in novinarka

Rezultati so se jasno pokazali precej hitro – čutim, da je moje telo bolj čvrsto, počutje precej boljše, koža pa bolj napeta. Izgubila sem pol centimetra okoli vsakega stegna in en centimeter okoli bokov, kar pripisujem kombinaciji vsega, kar sem v zadnjih 14 dneh spremenila v svojem življenju. Za bolj ...

Tjaša Jerala Kokalj
voditeljica in manekenka

Priznam, da se sama nisem merila, ker se mi preprosto ni ljubilo, a rezultate opaziš tudi brez merilnega traku. Koža je bolj napeta, vidnost celulita se zmanjša, prav tako pa se zmanjša obseg na mestih, kjer sem kremo uporabljala. Sama to najbolj opazim na stegnih in zadnjici.

Patricia Peklar
manekenka

Intheline krema mi je zelo pomagala oblikovati mojo postavo in izgubiti nekaj cm ta mesec! Priporočam nakup!

Manja Plešnar
Modna novinarka in TV voditeljica

Po slabem mesecu uporabe čudezne kremice sem okoli trebuha izgubila 2 cm zaradi česar sem presrečna!!!