Uporaba – Teeth Whitening Gel

Paket vsebuje 14 vrečk z gelom, ki zadostujejo za 14 dni uporabe. Gel lahko uporabljate toliko časa kolikor želite oziroma dokler ne dosežete želenih rezultatov, saj je popolnoma naraven in varen za uporabo, poskrbi za zdravje zob in ne škoduje naravni sklenini. Rezultati so navadno vidni že po prvi uporabi, za najboljše rezultate pa priporočamo vsakodnevno uporabo vsaj 14 dni.

Uporaba

Gel 1x dnevno iztisnete iz embalaže neposredno v usta in ga žvrkljate od 5 – 15 minut (daljše žvrkljanje zagotavlja boljšo absorpcijo bakterij in boljše rezultate). Gel se bo v vaših ustih povezal s slino, zato se bo njegova količina ustrezno povečala, na kar se je potrebno navaditi, če nimate izkušenj z žvrkljanjem olja (t.i. oil pulling). Ko zaključite z žvrkljanjem, vsebino izpljunite v koš za smeti ali stranišče, izperite usta in si ščetkajte zobe kot običajno. Po tem vam preostane le še to, da občudujete svoj bleščeč nasmeh!

Opozorilo: zaradi vsebnosti aktiviranega oglja lahko gel pusti madeže na oblačilih in pohištvu, zato priporočamo, da ga izpljunete v koš za smeti ali straniščno školjko ter pazite, da vsebina vrečke ne pride v stik z oblačili in oblazinjenim pohištvom.

Mnenja uporabnic

Ni mnenj.