Edinstvena formula

Krema Intheline je razvita na podlagi znanstvene študije, ki so jo naredili znanstveniki na Univerzi v Padovi, v Italiji. Pri razvoju kreme so sodelovali strokovnjaki s področja medicine in kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricisti ter strokovnjaki iz oddelka za farmacijo. Po več kot enem mesecu testiranja so ugotovili, da se je pri uporabnicah, ki so dnevno uporabljale kremo (z vsebnostjo 2,5% gliciretinske kisline) občutno zmanjšal obseg maščobnih oblog na stegnih. Med drugim so v razultatih raziskave zapisali: »Ugotovljeno je bilo občutno zmanjšanje v debelini površinskega maščobnega sloja na dominantnem stegnu pri subjektih, ki so uporabljali kremo z gliciretinsko kislino, tako v razmerju z drugo, netretirano nogo kot v razmerju z rezultati subjektov, ki so uporabljali placebo kremo«.

V podjetju INTL smo pri razvoju kreme upoštevali vse osnovne in bistvene sestavine, ki so jih uporabljali znanstveniki na Univerzi v Padovi. Prav tako smo dosledno upoštevali razmerja in kremi dodali natanko 2,5 % gliciretinkse kisline (likviricija ali licorice), ki po navedbah znanstvenikov z Univerze v Padovi dokazano topi podkožne maščobe. Ob tem pa smo, v sodelovanju z našimi farmacevti, kremi dodali še nekatere druge sestavine, zaradi katerih je koža bolj sijoča, napeta in dišeča.

In razlika … Uporabnice v raziskavi so kremo uporabljale zgolj enkrat na dan in še to v zelo majhnih količinah. Predlagamo uporabo Intheline kreme 2 krat na dan z nanosom na dele telesa, kjer želite izoblikovati svoje telo. V tubi je 100ml kreme, kar zadošča za približno mesec dni vsakodnevne uporabe, v tem času pa so že vidni tudi rezultati uporabe kreme.

Za doseganje optimalnih rezultatov priporočamo uporabi kreme vsaj dva meseca zapored, za vzdrževanje doseženih rezultatov pa uporabo kreme Intheline 1-2-krat tedensko.

Sestavine, ki jih najdete v kremi InTheLine

Licorice

Licorice oz. golostebelni ali sladki koren je rastlina, ki raste v sredozemskem podnebju. Izvleček Licorice je gliciretinska kislina, ki aktivno znižuje kortizol, kar pripomore k lažji izgubi podkožnih maščob. Gre za pomembno sestavino, ki se z Intheline Slimming kremo prenaša v podkožje in vpliva na raven podkožnih maščobnih celic, zato uspešno pomaga oblikovati telo.

Rhodiola

Rhodiola je roža, ki raste na najbolj odročnih delih sveta, visoko v gorah. V alternativni medicini velja za zdravilno rastlino, ki med drugim uravnava tudi hormon kortizol ter pomaga učvrščevati kožo in jo naredi bolj gladko. Gre eno izmed dveh temeljnih sestavin v Intheline kremi.

Citrusi

Izvlečki citrusov na telo delujejo kot antioksidant in pomagajo pri izboljšanju mikrocirkulacije krvi v podkožu, kar povrhnjico naredi močnejšo in bolj gladko. Rezultat je manj viden celulit in lepša, čvrstejša koža.

Olje sončnic in cipres

Sončnično olje preprečuje izhlapevanje naravne vlage kože, vlaži kožo jo očisti nečistoč ter zmanjšuje površinsko napetost. Posledično koža postane bolj vpojna za aktivne sestavine. Olje ciprese zmanjšuje luščenje suhe kože in prijetno aromatizira kožo. Naravna olja v kremi Intheline so bogata z lecitinom, vitamini A, D in E ter nenasičenimi maščobnimi kislinami.
Daša Podržaj
Manekenka

Nad kremo sem navdušena, saj sem vse skupaj izgubila kar 8 centimetrov, hkrati pa je moja koža lepo napeta in brez celulita. Priporočam!

Eva Ahačevčič
blogerka in novinarka

Rezultati so se jasno pokazali precej hitro – čutim, da je moje telo bolj čvrsto, počutje precej boljše, koža pa bolj napeta. Izgubila sem pol centimetra okoli vsakega stegna in en centimeter okoli bokov, kar pripisujem kombinaciji vsega, kar sem v zadnjih 14 dneh spremenila v svojem življenju. Za bolj ...

Anamarija Avbelj
manekenka

Končno ena vrhunska in kvalitetna krema za postavo, ki res deluje. Moja koža je postala bolj čvrsta in elastična, obseg pa se je zmanjšal.

Patricia Peklar
manekenka

Intheline krema mi je zelo pomagala oblikovati mojo postavo in izgubiti nekaj cm ta mesec! Priporočam nakup!