Edinstvena formula – Teeth Whitening Gel

Intheline Teeth Whitening Gel je edinstven gel za beljenje zob s 100 % naravnimi sestavinami, ki ne poškoduje zobne sklenine. Z aktiviranim ogljem kokosovih lupin in kokosovim oljem nežno a učinkovito pobeli zobe, odstrani madeže in vašemu nasmehu povrne naraven, bel sijaj. Njegova formula je posebej izoblikovana na podlagi starih ajurvedskih praks žvrkljanja olja in temelji na preprostih naravnih, a visokokakovostnih sestavinah.

V podjetju INTL smo pri razvoju gela upoštevali, da večina tradicionalnih izdelkov za beljenje zob vsebuje vodikov peroksid, ki resno poškoduje sklenino, s čimer dolgoročno oslabijo moč zob, povzročijo občutljivost in naredijo sklenino porozno ter posledično bolj dovzetno za nastanek novih madežev in porumenelosti. Zato smo se pri razvoju formule za Intheline Teeth Whitening gel odločili za popolnoma naravno in neabrazivno sestavo, ki je prijazna do sklenine in celo neguje ustno votlino, odstranjuje nečistoče in bakterije ter skrbi za splošno zdravje zob. Dolgoročna uporaba tako krepi sklenino, odstranjuje zobne obloge in preprečuje njihov ponoven nastanek.

Najpomembnejše pri formuli Intheline Teeth Whitening gela je:

  • da ne vsebuje vodikovega peroksida,
  • ne poškoduje sklenine in ne povzroča občutljivosti,
  • nežno, a učinkovito čisti zobe,
  • odstranjuje in preprečuje zobne obloge,
  • je 100 % naraven,
  • vsebuje kokosovo olje, ki ima antibakterijske in negovalne lastnosti,
  • vsebuje aktivirano oglje kokosovih lupin, ki nase uspešno veže nečistoče,
  • ima prijeten okus in je praktičen za uporabo.

Zakaj gel in ne prah ali pasta?

Gel je zobem najbolj prijazna oblika, saj je najmanj abrazivna, ne poškoduje sklenine, obenem pa nase uspešno veže bakterije, ki jih po žvrkljanju izpljunemo in tako odstranimo iz organizma. Hkrati temeljito očisti tudi jezik in ustno votlino, ki ju s ščetkanjem navadno ne očistimo. Je varna alternativa grobim preparatom s peroksidom, praktičen za uporabo ter primeren tudi za osebe z zobnimi aparati in nosečnice.

Intheline Teeth Whitening Gel zagotavlja najboljše rezultate, obenem pa je bistveno bolj praktičen za uporabo od praškov, ki povzročijo pravo umazanijo v kopalnici. Gel enostavno iztisnete v usta, žvrkljate, izpljunete in se nasmehnete!

Sestavine, ki jih najdete v gelu za beljenje zob InTheLine Teeth Whitening

Aktivirano oglje kokosovih lupin

Aktivirano oglje kokosovih lupin se od običajnega medicinskega aktivnega oglja razlikuje po tem, da nastane s segrevanjem na skoraj 1x višjo temperaturo (1700 stopinj Celzija), pri čemer nastane fin porozen prah, ki zlahka absorbira bakterije in nečistoče, hkrati pa ne poškoduje sklenine. Aktivirano oglje kokosovih lupin odstranjuje madeže, ki so posledica kajenja, pitja kave, vina in sadnih pijač, odstranjuje zobne obloge ter preprečuje njihov ponovni nastanek.

Kokosovo olje

Kokosovo olje se v ayurvedskem zdravilstvu že stoletja uporablja za žvrkljanje, saj ima protivnetne in antibakterijske lastnosti, krepi sklenino, pomaga vzdrževati zdravje zob in ustne votline, veže bakterije, ki so odgovorne za nastanek kariesa, in iz z žvrkljanjem iz telesa odstranjuje toksine.

Obe sestavini skupaj z zdravilnimi eteričnimi olji tvorita  popolnoma naraven gel, ki nežno veže nečistoče in bakterije ter poskrbi za bleščeče bel nasmeh in svež dah!