Edinstvena formula – Splash Mask

Intheline Splash Mask je popolnoma inovativen izdelek za nego obraza na Evropskem trgu, ki je namenjen preprečevanju prezgodnjega staranja. Njegov namen je poenostaviti vsakodnevno nego obraza, saj gre za kombinacijo čistilnega sredstva in obrazne maske v enem.

Formula Intheline Splash Mask temelji na starodavni korejski metodi večkratnega izpiranja obraza z vodo. Korejke si že stoletja obraz vsak dan poškropijo z vodo (tudi po stokrat), saj verjamejo, da gre za najbolj učinkovito metodo preprečevanja staranja obraza. Vodi, s katero si škropijo obraz, dodajajo različne blagodejne substance, s čimer naredijo ta čistilni ritual bolj blagodejen za kožo. Intheline Splash Mask združuje ta starodavni korejski ritual s sodobno znanostjo o naravni kozmetiki in s svojo inovativno formulo preprečuje prezgodnje staranje in odpravlja najpogostejše težave s kožo, kot so mastna koža, akne, neenakomeren ten, rdečica, itd.

Intheline Splash Mask vsebuje 12 % alfa hidroksi kisline (AHA) oziroma mlečne kisline in visoko koncentrirano hialuronsko kislino, ki nežno luščita odmrle kožne celice, s kože odstranjujeta nečistoče, napneta kožo in odpravljata nepravilnosti. Učinek splash maske je občuten takoj po prvi uporabi, redna uporaba pa preprečuje prezgodnje staranje in pojav nepravilnosti na koži ter vzdržuje zdravo, sijočo in napeto kožo obraza. Intheline Splash Mask poenostavlja dnevno nego kože, saj združuje več lepotnih ritualov v en sam preprost korak.

Maska je primerna za vse tipe kože.

Sestavine, ki jih najdete v InTheLine Splash Mask

12 % AHA kislina (mlečna kislina)

Glavna aktivna sestavina Intheline Splash Mask je 12 % alfa hidroksi kislina (mlečna kislina), ki znanstveno dokazano učinkovito lušči odmrle kožne celice s povrhnjice in tako deluje kot blag piling, obenem pa stimulira obnovo povrhnjice, kar se kaže v bolj sijoči, enakomerni polti ter ublaženih znakih staranja.

Hialuronska kislina

Druga aktivna sestavina Intheline Splash Mask je hialuronska kislina, ki velja za najboljši vlažilec kože, ki je trenutno dostopen na trgu. Njena funkcija je preprečevanje izgube vlažnosti kože in popravljanje poškodb, nastalih zaradi prekomernega izpostavljanja soncu, obenem pa zapolni in zgladi drobne linije, zaradi česar je koža vidno pomlajena in sijoča.

Eterično olje sivke

Sivka je primerna za nego vseh tipov kože. Ima antiseptične in antibakterijske lastnosti in odlično uravnava delovanje žlez lojnic pri mastni, k aknam nagnjeni koži. Sivka je zelo primerna tudi za nego občutljive kože, saj pomirja in obnavlja suho kožo ter spodbuja prekrvavitev.

Eterično olje pomaranče

Pomaranča je prava zakladnica vitamina C, ki pomaga pri razstrupljanju kože, jo čisti in vlaži ter varuje pred izsušitvijo. Spodbuja nastajanje koži lastnega kolagena, zato skrbi za njeno elastičnost. Pomaranča izboljša neenotno, k aknam nagnjeno kožo in jo naredi bolj napeto, čisto, mehko in sijočo.

Eterično olje mete

Meta vsebuje visoke vrednosti vitamina A, kožo očisti in odpravlja vnetja. Vsebuje salicilno kislino in nežno odstranjuje odmrle kožne celice ter pospešuje obnovo kože. Meta je zelo primerna tako za suho, občutljivo in razdraženo kožo kot za mastno, k mozoljem nagnjeno kožo.

PH izdelka

Intheline Splash Mask ima pH vrednost 3,6 kar je optimalni pH za izdelek s kislinsko sestavo, saj z višanjem pH-ja izdelka pada učinkovitost vsebovane kisline. Nižji pH tudi zmanjša verjetnost draženja kože in srbečice.